Συμμετοχή της GLOBAL-ENERGY Solutions Ltd στην 82η ΔΕΘ

 
mail
logo global banner
31/8/2017

 

82η ΔΕΘ

Η εταιρεία μας συμμετέχει και φέτος στην 82η ΔΕΘ από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.
Ελάτε να σας ενημερώσουμε για όλα τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, για τα νέα του Προγράμματος Ενεργειακής Αναβάθμισης "Εξοικονομώ Κατ' Οίκον" και των υπόλοιπων αναμενόμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Εκτός των παραπάνω στο περίπτερό μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες συντήρησης και εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, για τις εφαρμογές κτιριακών αυτοματισμών, για τις ευκαιρίες ενεργειακής αναβάθμισης-ανακαίνισης τουριστικών καταλυμάτων ή και επέκτασης-δημιουργίας νέων καταλυμάτων, και γενικότερα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα Εξοικονόμησης Ενέργειας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας που προσφέρει η εταιρεία μας.

Θα σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε στο Περίπτερο 10, Stand 4.


deth

 

 

 

 

--
- message
--
Το E-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί κακόβουλο, διότι με βάση το άρθρο 14 του Νόμου 2672/1998(ΦΕΚ 290 τ.Α), περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και οδηγίες για διαγραφή του e-mail του παραλήπτη από την λίστα παραληπτών.
This E-mail is not considered as spam, because according to Greek legislation, it contains sender's information and describes the steps of removing recipient's e-mail from the mailing list.