Εταιρείες φωτοβολταικών , ανεμογεννήτριες , ενεργειακη αναβαθμιση , φωτοβολταικα , οικονομικη θερμανση ψυξη

 

logo en

schueco


Εταιρικό Προφίλ


Η Schüco είναι η πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως, για ενεργειακά - αποδοτικά κτίρια. Καθοδηγούμενη από τη δυναμική της στην ηλιακή τεχνολογία και στα συστήματα προσόψεων, καθώς και από την επιθυμία της να αναλάβει την ευθύνη για το γαλάζιο πλανήτη.

Με έτος ιδρύσεως το 1951, η Schüco λειτουργεί με 5,000 υπαλλήλους και 12,000 συνεργάτες σε πάνω από 78 χώρες. Η εταιρεία, με κεντρικά γραφεία στο Bielefeld της Γερμανίας, πραγματοποίησε ετήσιο τζίρο το 2011 2,23 δις ευρώ.
Η Schüco προμηθεύει φωτοβολταϊκά συστήματα και μεμονωμένα στοιχεία για ποικιλία χρήσεων από μία πηγη -για μονοκατοικίες ή για μεγάλες εγκαταστάσεις. Η πλήρης σειρά Schüco επιτρέπει την εγκατάσταση συμβατικών διασυνδεδεμένων συστημάτων, διασυνδεδεμένων συστημάτων υποστήριξης και αυτόνομων συστημάτων. Προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα, απλή εγκατάσταση και εξαιρετική απόδοση για τα χρήματά σας.

Η Schüco είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες παραγωγής φωτοβολταϊκών (Φ/Β) στην Ευρώπη. Η τεχνογνωσία μας στην κατασκευή ενοποιημένων φωτοβολταϊκών είναι μοναδική παγκοσμίως.

http://www.schueco.com/web/gr

 

Powered by Web Agency