Εταιρείες φωτοβολταικών , ανεμογεννήτριες , ενεργειακη αναβαθμιση , φωτοβολταικα , οικονομικη θερμανση ψυξη

 

logo en

aleo Logo RGB 


Εταιρικό προφίλ


Η aleo solar AG είναι ένας κατασκευαστής φωτοβολταϊκών πλαισίων στην κατηγορία premium.  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2001 και ανήκει από το 2009 πλειοψηφικά στον όμιλο Bosch. Η aleo solar AG απασχολεί σήμερα περισσότερους από 900 υπαλλήλους. Το συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο πωλήσεών μας περιλαμβάνει δέκα διεθνή παραρτήματα πωλήσεων. Η παραγωγική διαδικασία στο κύριο εργοστάσιό μας στο Prenzlau της Γερμανίας βασίζεται σε μία μακρόχρονη εμπειρία και μετεξελίσσεται διαρκώς. Στην παραγωγή μας χρησιμοποιούνται μόνο υλικά υψηλής αξίας: αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την παραγωγή ολόκληρων γενιών πάνελ με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία. 
Ως προμηθευτής συστημάτων στην παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών, η aleo solar διαθέτει στους πελάτες της όλα τα εξαρτήματα ενός φωτοβολταϊκού συστήματος: διαθέτει πλαίσια, αντιστροφείς και βάσεις στήριξης που έχουν εναρμονιστεί τέλεια μεταξύ τους. 
Η aleo solar AG διαθέτει τα πάνελ της αποκλειστικά μέσω εξουσιοδοτημένων εταιριών εγκατάστασης και εξειδικευμένων συνεργατών. Έτσι εξασφαλίζεται ότι τα πάνελ μας εγκαθίστανται πάντοτε με το σωστό τρόπο και τίθενται σε λειτουργία μόνο από επαγγελματίες. Το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της aleo solar AG ολοκληρώνεται με την εγγύησής της. Η εξαιρετική ποιότητα των πάνελ τεκμηριώνεται από τη δυνατότητα τους να διατηρούν την υψηλή απόδοση της εγκατάστασης καθ' όλη τη διάρκεια ζωής της.

http://www.aleo-solar.gr

Powered by Web Agency