Εταιρείες φωτοβολταικών , ανεμογεννήτριες , ενεργειακη αναβαθμιση , φωτοβολταικα , οικονομικη θερμανση ψυξη

 

logo en

Logo-Kaco-new-energy-2D cmy 


Εταιρικό Προφίλ


Η KACO new energy GmbH με έδρα στο Neckarsulm ειδικεύεται σε  φωτοβολταϊκούς μετατροπείς  και τα παρελκόμενα για επιτήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων από απόσταση καθώς και σε συστήματαπαροχής ισχύος για τους σιδηροδρόμους και βιομηχανικές εφαρμογές. Έχοντας παραδώσει  μετατροπείς με συνολική ισχύ 5 GW, η KACO new energy είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως από το 1999. 

Ενώ πριν από μερικά χρόνια οι κύριοι πελάτες μας ήταν χονδρέμποροι ηλιακών και ηλεκτρικών συστημάτων από τη Γερμανία, πλέον πάνω από 30% της παραγωγής μας εξάγεται. Υποκαταστήματα στις ΗΠΑ, την Ελλάδα και την Κορέα, καθώς και αντιπροσωπείες σε όλες τις σημαντικές αγορές προμηθεύουν τους πελάτες μας. Η επιχείρηση απασχολεί πάνω από 850 συνεργάτες.

Τον δεύτερο μεγάλο τομέα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας αποτελούν τα συστήματα τροφοδοσίας ρεύματος για σιδηροδρομικά οχήματα και για τη βιομηχανία. Εκτός αυτού, στη γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε συγκαταλέγονται ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές των πελατών, καθώς και μετατροπείς για κυψέλες καυσίμου και εργοστάσια συνδυασμένης παραγωγής ενέργειας. Παγκοσμίως χρησιμοποιούνται σε σιδηροδρομικά οχήματα περισσότερα από 15.000 συνδεδεμένα με μπαταρία τροφοδοτικά ρεύματος της KACO new energy. Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται επιχειρήσεις, όπως η Siemens, Alstom και Bombardier.

Tο χαρακτηριστικό της KACO new energy είναι η άκρως απαιτητική στάση: είναι ο πρώτος κατασκευαστής που χορηγεί επταετή εγγύηση για τους ηλιακούς μετατροπείς. Προσεκτικά μελετημένη διαχείριση ποιότητας έχει θεσπιστεί προκειμένου να εξασφαλίζεται η συνεχής αξιοπιστία των συσκευών της KACO new energy. Οι αποστολές προς τους πελάτες  περιλαμβάνουν μόνο συσκευές που έχουν περάσει επιτυχώς εκτεταμένες κλιματικές και ηλεκτρονικές διαδικασίες δοκιμών υπό ακραίες συνθήκες. Η φιλοσοφία της KACO new energy: ακόμη και ένα υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις ζημίες που προκαλούνται από τη δυσλειτουργία ενός μετατροπέα σε μια ηλιόλουστη ημέρα!

http://www.kaco-newenergy.de

Powered by Web Agency